2017 m. liepos 15 d., šeštadienis

Paprastas receptas greitam ir paprastam svorio netekimui, toksinų pašalinimui!

Toksiškas ir beprotiškas pasaulis, kuriame mes gyvename, mus žudo. Tarša, gobšios korporacijos gamina perdirbtus maisto produktus, kosmetinius gaminius, pažeisdamos mūsų kūno hormoninę pusiausvyrą. Jie griauna mūsų imuninę sistemą, atimdami mūsų sveikatą. Į mūsų kūnus ir toliau patenka kenksmingos medžiagos su nesveikai, perdirbtai maisto produktais. Mūsų organizmas reaguoja į tai, kaupdamas toksinus ir antsvorį. Turime rasti būdą, kaip apsaugoti savo kūną ir imuninę sistemą, pašalindami visus toksinus.
Štai puikus būdas paspartinti svorio netekimą ir išvalyti kūną nuo toksinų. Tokiu būdu, kovosite su nutukimu, nuovargiu, prastu virškinimu, maisto netoleravimu, sutrikusiu imunitetu.
Pradėkite savo dieną su gaiviomis šviežiai spaustomis citrinų sultimis. Šį gėrimą turėtumėte naudoti prieš pusryčius, šiuo eleksyru pagerinsite savo imuninę sistemą.

Receptas greitam ir paprastam svorio netekimui, toksinų pašalinimui!
Receptas, norintiems pašalinti toksinus iš savo kūno ir netekti svorio:

  • 1 stiklinė šilto vandens;
  • 1 citrina (šviežiai spaustų citrinos sulčių);
  • 1 arbatinis šaukštelis obuolių acto;
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus (galima naudoti vietoj medaus ir stevia);
  • 1 cm šviežios imbiero šaknies (arba ¼ arbatinio šaukštelio imbiero miltelių).
Jeigu jaučiate nugaroje skausmą, jį galite pašalinti obuolių acto pagalba. Vartokite kiekvieną rytą, 3 dienas šį gėrimą, be acto. Po to, įtraukite ir obuolių actą mažais kiekiais, kiekvieną dieną. Jei skausmas vis dar yra, obuolių actą iš eleksyro pašalinkite visiškai.
Jūs galite stimuliuoti virškinimą, padedant eleksyrui, didinant virškinimo fermentų kiekį. Toksinai iš kepenų pasišalins visi, riebalai iš organizmo pasišalins palengva. Šis gėrimas duoda rezultatus per kelias dienas, pašalins daug skysčių, jausitės mažiau išsipūtęs dėl geresnio virškinimo.


Šaltinis
http://bit.ly/2tsOUGr

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą