2017 m. liepos 13 d., ketvirtadienis

Nuo galvos ir sąnarių skausmo

Jei esate vyresni nei 35 metų, nevartokite šios tabletės! Ji sukelia insultą ar širdies smūgį per kelias sekundes!
Kai pasireiškia galvos skausmas ar nugaros skausmas, mes iškart geriame Ibuprofeno. Ši piliulė, greičiausiai suveikia ir yra populiariausias skausmą malšinantis vaistas pasaulyje ir kasdien ją naudoja milijonai žmonių. Tačiau tai nereiškia, kad jis yra sveikas. Ekspertai teigia, kad Ibuprofenas gali sunaikinti inkstus ir širdį bei sukelti mirtinų pasekmių mūsų sveikatai! Ibuprofenas gali būti net gi staigi širdies smūgio ir insulto priežastis. Be to, kodėl turėtume naudoti kažką naikinimo, kai gamta siūlo daugybę galingų skausmo malšintuvų, kurie gali dirbti taip pat be šalutinio poveikio?
Ciberžolė – šis imbiero šeimos augalas dažniausiai naudojamas miltelių pavidalu kaip prieskonis. Tačiau prieskoniai taip pat buvo naudojami gydyti įvairias ligas ir tradicinėje kinų medicinoje šimtmečius, ir net mokslas patvirtino, kad gali gydyti daugiau kaip 600 negalavimų.
Reikės:
Ciberžolės,
Medaus,
Citrinos sulčių,
Arbatžolių.
Paruošimas:
Užpilkite mėgstamos arbatos puodelį, tada sumaišykite kitus ingredientus ir supilkite karštą arbatą.
Vartojimas:
Gerti 3 kartus per dieną, kad sumažintumėte galvos skausmą, nugaros ir sąnarių skausmą, nesukeliant pavojaus jūsų sveikatai.
Ciberžolė dažniausiai naudojama maistui dėl savo neįtikėtino skonio ir spalvos, tačiau ji taip pat suteikia daug naudos sveikatai. Taigi, kitą kartą, kai patirsite sąnarių skausmą ar nugaros skausmą ar galvos skausmą, nenaudokite Ibuprofeno ir išbandykite šią priemonę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą