2019 m. sausio 28 d., pirmadienis

GARDŽIAUSI BULVINIAI BLYNAI


Gardžiausi bulviniai blynai, kokių dar nesate gaminusios!

bulvių: 1 kilogramo
    • svogūnų: 1
    • varškės: 200 gramų
    • kiaušinių: 2
    • miltų: 4 šaukštų
    • druskos
    • aliejaus (kepimui)
  1. Iš pradžių bulves bei svogūną sutarkuojame. Varškę pertriname per sietelį bei sumaišome su tarkiais. Įmušame kiaušinius bei įberiame miltus ir druską.
  2. Tuomet gerai išmaišome bei kepame gerai įkaitintame aliejuje. Palaukiame kol paskrus viena pusė ir po to apverčiame. Blynų daug vartyti, nes kitaip prisigers daug aliejaus.
  3. Tada iškeptus blynus sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingas riebalų perteklius. Gardžiausia valgyti dar karštus su grietine arba Islandišku jogurtu. Skanaujame!
  4. Pastebėjimas: Dėl varškės jie tapo tokie gardūs, kad nuo šiol bulvinius blynus gaminsiu tik šitaip!
  5. Rekomendacija: Daugiau bulvinių blynų receptų rasite: Bulviniai blynai.
ŠALTINIS - WWW

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą