bulvių:
1 kilogramo
- svogūnų: 1
- varškės: 200 gramų
- kiaušinių: 2
- miltų: 4 šaukštų
- druskos
- aliejaus (kepimui)
- Iš pradžių bulves bei svogūną sutarkuojame. Varškę pertriname per sietelį bei sumaišome su tarkiais. Įmušame kiaušinius bei įberiame miltus ir druską.
- Tuomet gerai išmaišome bei kepame gerai įkaitintame aliejuje. Palaukiame kol paskrus viena pusė ir po to apverčiame. Blynų daug vartyti, nes kitaip prisigers daug aliejaus.
- Tada iškeptus blynus sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingas riebalų perteklius. Gardžiausia valgyti dar karštus su grietine arba Islandišku jogurtu. Skanaujame!
- Pastebėjimas: Dėl varškės jie tapo tokie gardūs, kad nuo šiol bulvinius blynus gaminsiu tik šitaip!
- Rekomendacija: Daugiau bulvinių blynų receptų rasite: Bulviniai blynai.
ŠALTINIS - WWW
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą